Blanda:
1 dl Bovete mjöl
1 dl Havregryn
1/2 dl Bovete flingor
1/2 dl Bovetekross
Några nypor Hirs flingor
1/2 dl socker
smula ner 50 g smör
Foto: Linda Bernheden
Skiva 6 äpplen i klyftor och lägg dem i en smord form. Strö över kanel och sedan smulblandningen. Grädda i 200 C i 20 min. Servera med lite vaniljsås eller Kesella vanilj för ett nyttigare alternativ.
Bon Apetite!
Smarrigt smarrigt!!! Jag får nog rekommendera den här bloggen för moster... som är glutenallergiker...
SvaraRaderaJag gjorde rabarberpaj och jordgubb- och hallonpaj på grillfesten i lördags... mitt i natten... lite onykter... en sån där onyttig paj.... höll på att glömma dem i ugnen, hihi... men de föll i smaken i allafall... :)
Ps. Fin bild. Jag tror bestämt att du har en sån kamera som man ska ha när man har blogg. :) Jag har Mårtens digitalkamera, men den funkar sålänge...
Kram!!