3 feb. 2012

Hotellmellanmål

Livet på hotell behöver faktiskt inte vara så onyttigt. Att äta var 3:e timma är viktigt för att hålla blodsockret balanserat. Ett mellanmål fixas lätt med riskaka, gravad lax, sallad och körsbärstomater. Tillsammans med en banan och en näve hasselnötter är mellanmålet fixat!

Förvara laxen, tomat, sallad i kylskåp innan du reser sedan är det bara att lägga dem i en plastpåse i den väska du checkar in så håller det sig kallt under flygningen. Väl framme på hotellet åker de onyttiga läsken ur minibaren (och de åker inte i magen) och gör plats för de nyttiga. Just nu ligger det både sallad, tonfisk på burk, tomat, avokado, kikärtor på burk och mini morötter i min mini-bar. Man vet aldrig när man blir hungrig! Det här trixet är att föredra på kortare flygningar och tänk på att man inte får föra in mat i alla länder. Tonfisken åker dock nästan alltid med =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar